Още преди пандемията изглеждаше така сякаш Леонардо ди Каприо най-после е намерил

...
Още преди пандемията изглеждаше така сякаш Леонардо ди Каприо най-после е намерил
Коментари Харесай

Разделени ли са Леонардо ди Каприо и Камила Мороне?

Още преди пандемията изглеждаше по този начин сякаш Леонардо ди Каприо най-после е намерил любовта в лицето на Камила Мороне. Е, връзката им е подложена на критика поради възрастовата разлика сред 47-годишния артист и 25-годишния модел, само че това не ги спря да са дружно.

Разбира се, двамата не споделяха безусловно нищо по-лично за връзката си, което е присъщо за известните персони. Затова и къде почиват разбирахме от папаршки фотоси. Сега обаче от източници на списание People разбираме, че всичко между Леонардо ди Каприо и Камила Мороне е завършило.

Към момента няма информация към възможните аргументи за раздялата. Същата дори не е публично доказана от нито една от двете страни.

Всъщност, за връзката сред Ди Каприо и Мороне се заприказва още през 2018 година, когато двамата бяха видяни в Аспен, Колорадо. Съвсем публично стана ясно, че са дружно, когато моделът придружи артиста на церемонията по връчването на Оскарите през 2020 година

В изявление за Los Angeles Times през 2019 година Камила Мороне осъди хората, които не утвърждават връзката им единствено поради огромната възрастова разлика. Тогава тя твърдеше, че всеки има право да излиза с който си изиска. Възмущаваше се също, че е известна най-много поради това, че върви с носителя на Оскар, а не поради работата си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР